ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

هشدار اتحادیه اروپا به ونزوئلا

رهبران کشورهای اروپا و آمریکای لاتین در نشست خود به مقامات کاراکاس برای برگزاری انتخابات ۹۰ روز مهلت دادند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۶ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 08
کد خبر: ۴۳۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سران برخی کشورهای اروپایی و آمریکای لاتین روز پنج شنبه در نشستی در شهر «مونته ویدئو» پایتخت اروگوئه پیرامون یافتن راه حلی صلح آمیز و سیاسی برای رفع بحران کنونی در ونزوئلا با یکدیگر دیدار و گفتگو کردند.

رویترز نوشت:این گروه از رهبران جهان اعلام کردند که ظرف ۹۰ روز آینده خواستار آغاز فرآیندی هستند که طی آن، مردم ونزوئلا آینده خود را از طریق برگزاری انتخابات آزاد رقم زنند.

در همین ارتباط، «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز گفت که این گروه از رهبران جهان بر یافتن راه حل صلح آمیز و جهانی پافشاری می کنند و افزود که در نهایت این راه حل باید از جانب مردم ونزوئلا مطرح شود.

موگرینی همچنین گفت که «این نه تنها مطلوب ترین نتیجه است، بلکه تنها نتیجه ای است که ما برای پرهیز از رنج و فرایندی پرهرج و مرج، خواهان آن هستیم».

«تاباره وازکوئز» رئیس جمهور اروگوئه نیز در این باره گفت: «بزرگترین دوراهی که ونزوئلا با آن روبروست، دوراهی میان جنگ و صلح است و به همین خاطر است که ما بر درخواست خود مبنی بر حفظ آرامش از سوی طرفهای درگیر [در این بحران] پافشاری می کنیم».

این در حالی است که فشارهای بین المللی بر مادور جهت کناره گیری از قدرت، در هفته جاری شدت یافته و شماری از کشورهای عضو اتحادیه اروپا به پیروی از مقامات واشنگتن، «خوآن گوآیدو» رهبر مخالفان دولت ونزوئلا و رئیس جمهور خودخوانده این کشور را به رسمیت شناختند.

اما در مقابل، مقامات مسکو و پکن با اعلام حمایت قاطع از مادورو، به مقامات واشنگتن و دولتمردان پیرو سیاستهای آنان در مورد مداخله در امور داخلی ونزوئلا هشدار دادند.
گفتنی است که کشورهای شرکت کننده در نشست مونته ویدئو عبارت بودند از: فرانسه، آلمان، ایتالیا، هلند، پرتغال، اسپانیا، سوئد و انگلیس از اروپا و بولیوی، کاستاریکا، اکوادور، مکزیک و اروگوئه از آمریکای مرکزی و لاتین.

مهر

ارسال نظر
captcha